Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Blogg

26.12.2019

* Parafinvoksbehandling

Den mest effektive behandlingen for tørr hud på hender, albuer og føtter.

Parafinvoksbehandling gir en deilig fuktighetsbehandling som kan kombineres med manikyr og pedikyr. Behandlingen gir rikelig med fuktighet til både normal og tørr hud og etterlater den myk og glatt. Etter desinfisering, eksfoliering og påføring av fuktighetsgivende krem, dyppes kundens hender eller føtter ned i den smeltede voksen flere ganger, pass på at voksen ikke er for varm. Voksen legger seg som en hinne rundt hender og føtter. Så pakker du dem inn i plastposer og legger et varme håndklær rundt, eller stikker hendene inn i en spesiallaget frottévott. Kroppsvarmen trenger så ut til voksen, porene åpner seg, man svetter og urenheter slipper ut, samtidig som oljen og vitaminene i voksen trenger dypt inn og gir næring. Etter 10 til 15 minutter drar man av vokslaget og foretar en massasje.

Mengden i en full parafinvarmer kan benyttes til ca. 30 kundebehandlinger, dersom du beregner 4 dypp pr. hånd. Mellom hver behandling bør beholderen dekkes til med lokket for å unngå støv etc. Parafinvoksbehandling kan benyttes alene som en egen behandling eller som en tilleggsbehandling.

Les mer...
24.04.2019

* Hvorfor kjendiser elsker Petroleum Jelly

Mange kjendiser som Jennifer Aniston og Marylyn Monroe brukte Petroleum Jelly (Også kjent som Vaselin) for å forebygge og bli kvitt ansiktsrynker og øye-rynker.

Tørr hud kan føre til rynker. Dermatologer anbefaler folk med tørr hud å bruke fuktighetskrem ofte for å holde huden fuktig og smidig med mål om å forebygger rynker.

 Hvordan Petroleum Jelly forebygger rynker?

Les mer...