Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Blogg

24.08.2020

Slik oppbevarer du sminkekostene dine

Ikke la sminkekostene dine ligge å slenge rundt på badet. For all del hold dem langt unna toalettet, sminkekoster er den perfekte kuvøsen for bakterier. Du ønsker ikke å pudre ansiktet ditt med en bakteriebombe. Her har du løsningen; oppbevar kostene dine forseglet som f.eks. i en frysepose eller et etui og legg dem bort i en skuff.

Plastlomme med glidelås som lukkes pent og holder kostene synlige er den optimale oppbevaring. Disse gjør kostene oversiktlig og du oppbevarer dem på en sikkert og hygienisk måte. Har du et stort bad eller oppbevarer du kostene dine på soverommet kan du f.eks. oppbevare kostene dine stående i en blomsterpotte. For å holde kostene dine stående og atskilt i en av disse pottene kan du fyll den halvveis med hva du måtte ønske deg - kaffebønner, krystaller, grovt salt - og så stikker du børstehåndtakene ned i masse. Dette gir deg en god oversikt over kostene dine.

 

Hvis du er den heldige eieren av flere koster enn du kan håndtere, kan du dele dem opp mellom ansikts- og øyekost, slik at du ikke trenger å krype gjennom skuffen for å finne det du trenger på en hektisk mandag morgen.

Ikke glem å rengjøre kostene

Selvfølgelig må du rengjøre kostene dine regelmessig for å bli kvitt alle slags bakterier og uhumskheter. En gang i uken er en god tommelfingerregel hvis du bruker kostene ofte. Cosmetic Brush Cleaner fra Strictly Professjonal (Kr 79) er en livredder - eller i det minste redder deg fra en rekke unødvendige bakterier gjennom kostene dine. La kosten tørke og legg flatt på et håndkle (bort fra badet og toalettet). Merk: Dersom kostene dine er våte, må du aldri la dem tørke med busten pekende oppover, da fuktighet kan løse opp limet i kosten og den busten faller ut.

Slik holder du liv i kostene dine i lang tid.

PS. Husk at det samme gjelder for tannbørsten din. Kjøp deg en tannbørste etui så holder du deg frisk.

Les mer...
20.08.2020

Velg riktig neglefil - Hvilken neglefil skal jeg bruke?

De forskjellige typene neglefiler er designet for forskjellige bruksområder, så det er viktig å velge den riktige filen. For naturlige negler er en finkornet tykk fil skånsom, men allikevel effektiv. I utgangspunktet, jo høyere kornnummer (grit), jo finere blir filen.

Grov fil (80-100 grit) er best for akrylnegler.

Medium filer (180 grit) er best for å forme forlengelser av middels tykkelse, som de fleste tipper og bygging på form, og for å forme kanten til tåneglene.

Fine filer (240-600 grit) er best for å fjerne små humper, riller eller misfarginger og for å forme kantene på naturlige negler.

Ultrafine filer (600-2400 grit) brukes til buffing og matting av alle typer negler.

Filer kommer i en rekke materialer, inkludert papirfiler, glass, stål og keramikk. Vær forsiktig med metallfiler da de er veldig røffe og kan splitte negler ved feil bruk.

Les mer...
05.04.2020

Hvordan legge gellack på neglene?

Slik legger du Infinity Gellack

En rask innføring i hvordan du legger gellack, trinn for trinn.
Lekende lett å få flotte negler som varer i inntil 14 dager.

Her gir vi deg en bruksanvisning som du kan bruke  på
all gellack. Enkelt å utføre og lekende godt resultat når

Les mer...
04.04.2020

Parafinvoksbehandling

Den mest effektive behandlingen for tørr hud på hender, albuer og føtter.
 
Parafinvoksbehandling gir en deilig fuktighetsbehandling som kan kombineres med manikyr og pedikyr. Behandlingen gir rikelig med fuktighet til både normal og tørr hud og etterlater den myk og glatt. Etter desinfisering, eksfoliering og påføring av fuktighetsgivende krem, dyppes kundens hender eller føtter ned i den smeltede voksen flere ganger, pass på at voksen ikke er for varm. Voksen legger seg som en hinne rundt hender og føtter. Så pakker du dem inn i plastposer og legger et varme håndklær rundt, eller stikker hendene inn i en spesiallaget frottévott. Kroppsvarmen trenger så ut til voksen, porene åpner seg, man svetter og urenheter slipper ut, samtidig som oljen og vitaminene i voksen trenger dypt inn og gir næring. Etter 10 til 15 minutter drar man av vokslaget og foretar en massasje.
 
Mengden i en full parafinvarmer kan benyttes til ca. 30 kundebehandlinger, dersom du beregner 4 dypp pr. hånd. Mellom hver behandling bør beholderen dekkes til med lokket for å unngå støv etc. Parafinvoksbehandling kan benyttes alene som en egen behandling eller som en tilleggsbehandling.
 
 
Slik gjør du, trinn for trinn:
 
Den ideelle mengden er 4-6 poser (Ca. 1,5-2 kg), voksen kan du bruke mange ganger. Det tar en liten stund å smelte voksen, dog mye raskere dersom du bruker voks med lavt smeltepunkt slik som for eksempel voks fra Bellitas.
 
Ta ut risten før du legger voksen oppi. Varm opp voksen, slå av eller ned varmen på maskinen. Legg risten oppi. (Legger du risten oppi før voksen har smeltet tar det håpløst lang tid før voksen smelter).
 
Vent til den kjøler seg slik at det er greit å putte hånden eller foten oppi, risten er for å beskytte slik at du ikke brenner deg i bunnen.
 
Husk eksfoliering og vask godt føtter eller hender først slik at du ikke forurenser voksen som du skal bruke flere ganger.
 
Dypp så hånden eller foten, ta den opp og dypp igjen (4 ganger til sammen er passe).
 
Pakk hånden/foten inn i plast og så inn i votten. Har du varmet votten litt får du best effekt.
 
Etter 10 -15 minutter drar du av vokslaget.
 
Et smart tips er å la voksen stivne i beholderen, legg på lokket og den er grei til neste gang du bruker den.
 
Ønsker du å bytte eller lagre den i en pose, kan du etter at den har stivnet sette på varmeren et øyeblikk slik at voksen løsner fra varmeren noe som gir deg muligheten til å ta ut hele voksen som en blokk.
 
Les mer...