Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Blogg

05.04.2020

Hvordan legge gellack på neglene?

Slik legger du Infinity Gellack

En rask innføring i hvordan du legger gellack, trinn for trinn.
Lekende lett å få flotte negler som varer i inntil 14 dager.

Her gir vi deg en bruksanvisning som du kan bruke  på
all gellack. Enkelt å utføre og lekende godt resultat når

Les mer...
05.04.2020

Hvordan utføre hårfjerning med voks?

Hårfjerning med voks
Å vokse et område på seg selv, kan være litt vrient hvis man ikke kan teknikkene. Disse kan man lære seg, og med litt øving kan du bli riktig god i denne behandlingsteknikken. Den krever at man gjør stegene nøye og riktig. Her får du presentert spatelvoks, stripsfri voks og rullevoks.
 
VOKSPRODUKTER

Les mer...

04.04.2020

Parafinvoksbehandling

Den mest effektive behandlingen for tørr hud på hender, albuer og føtter.

Parafinvoksbehandling gir en deilig fuktighetsbehandling som kan kombineres med manikyr og pedikyr. Behandlingen gir rikelig med fuktighet til både normal og tørr hud og etterlater den myk og glatt. Etter desinfisering, eksfoliering og påføring av fuktighetsgivende krem, dyppes kundens hender eller føtter ned i den smeltede voksen flere ganger, pass på at voksen ikke er for varm. Voksen legger seg som en hinne rundt hender og føtter. Så pakker du dem inn i plastposer og legger et varme håndklær rundt, eller stikker hendene inn i en spesiallaget frottévott. Kroppsvarmen trenger så ut til voksen, porene åpner seg, man svetter og urenheter slipper ut, samtidig som oljen og vitaminene i voksen trenger dypt inn og gir næring. Etter 10 til 15 minutter drar man av vokslaget og foretar en massasje.

Mengden i en full parafinvarmer kan benyttes til ca. 30 kundebehandlinger, dersom du beregner 4 dypp pr. hånd. Mellom hver behandling bør beholderen dekkes til med lokket for å unngå støv etc. Parafinvoksbehandling kan benyttes alene som en egen behandling eller som en tilleggsbehandling.

Les mer...