Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

Hei, mitt navn er Pernille og sammen med et lite team av medarbeidere jobber vi hardt for å levere deg flotte produkter til markedets laveste pris. 

Vi har prisgaranti og følger norsk kjøpslov som gir deg som kunde en trygg handel. Vi sender ut varer hver dag fra Lysaker og greier normalt å sende ut alt innen 1-2 hverdager fra bestilling. 

Velkommen til en hyggelig handel. 

Med vennlig hilsen

Pernille Pettersen

Eier og Daglig leder.

Vi har telefontid fra kl. 0900 til 1530 mandag-fredag: Telefon nr.: 48469090

Vi er tilgjengelig på epost: post@bodygreen.no 

SE VÅR KJØPSGARANTI  -  SE VÅRE KJØPSBETINGELSER   -  SE PERSONVERN

Body Green AS
Vollsveien 13 C
1366  LYSAKER

Prisgaranti  - Vi i Body Green jobber stadig for å tilby deg som kunde de laveste prisene. Det sjekkes derfor regelmessig priser hos våre konkurrenter. Dersom du finner produkter rimeligere hos en konkurrent, senker vi prisen. Vi kan allikevel ikke garantere at vi er rimeligst til enhver tid, og underbygger derfor vårt prisløfte som er pengene tilbake garanti. Vi vil inntil 14 dager etter kjøpsdato refundere deg differansen og 5% ekstra cash, eventuelt heve kjøpesummen dersom du finner produktet rimeligere et annet sted. Dette må selvsagt da være en identisk vare, samtidig som det må være lik design/kvalitet, og være kjøpt gjennom en næringsdrivende norsk forhandler. Det er ingen refusjon på prisendring innad i vår egen nettbutikk. Prisene i vår nettbutikk er oppgitt i norske kroner og inkluderer moms dersom det ikke noe annet er oppgitt. Dersom du er innlogget som forhandler er prisene eks. Mva. Vi oppdaterer vår nettside daglig, slik at prisene som er oppgitt, garantert er aktuelle. Selger er reservert mot feil som kan oppstå ved teknisk feil. Selger er også forbeholdt retten om å kansellere alle ordre uten oppgitt grunn.